Inget kan stoppa grisgrymtandet från vildmarken!

ProStaten bildades någon gång under 2011, vill minnas att jag (Joel) spelade på gatan med Alexander under namnet "Optimistjollen" för att skramla slantar till Ship To Gaza. Jag tror det var under denna period iden om ProStaten föddes. Innan någon visste ordet av var vi i gång på försök i Studiefrämjandets lokal tillsammans med Ronnie.Senare hakade även Katitsi på, och därmed hade vi full sättning! I början hette bandet "Tvål" (för att tvätta bort den borgerliga regeringen?), men vi bytte ganska raskt namn till det mer klämkäcka "ProStaten".

Alla inspelninar är gjorda i "Studio Dalle", Alexanders bärbara studio, bestående av en laptop, ett mixerbort och lite sladd. Nu låter kanske inte detta så avancerat, men det behöver faktiskt inte vara så jävla flott för att få hyggligt ljud. Vill du använda studion till egna inspelningar? Maila oss på ProStatenband@gmail.com!

Nu kör vi vidare på Bergendahlska Gården i flygande fart för att vara i hygglig form till sommarens hålligång, då vi planerar att spela där vi kan och vill, allt för att hålla Växjö levande och låta fanan vaja högt, men framför allt för att ha fett skoj, det är ju därför man spelar musik!

Nuvarande sättning

Gitarr/munspel/ljudteknik: Alexander
Gitarr/texter: Katitsi
Trummor/texter: Joel
Bas: Ronnie
Sjunger gör vi lite allihop när vi känner för det.